Escape in the Park

Va tenir lloc el pasat Dissabte 6 d’Agost de 2016 a la localització dels Jardins de la Devesa (Girona), comptant amb la participació de l’influent artista anglo-canadenc Richie Hawtin, el barceloní Paco Osuna, l’americà Jon Gaiser, en format directe, la japonesa HITO i l’italià Fabio Florido.

escape-in-the-park-banner

En temps en els que la convivència amb l’entorn es sovint relegada a un segon terme per la quotidianitat urbana, les agències barcelonines Contrast i B4 Bookings, l’escola de músiques avançades EUMES, la plataforma de música electrònica gironina Electrona i l’Ajuntament de Girona proposen de manera conjunta una jornada fortament marcada per l’escapisme. Cedint protagonisme a un entorn natural integrat en la urbanitat i convidant l’assistent a una escapada marcada per la interacció entre les arts avançades i la natura.

Una experiència enfocada cap un entorn natural integrat en la urbanitat, equilibrant el progrés de l’home amb la natura, projectant el talent regional mitjançant obres eco-sostenibles realitzades per artistes locals i prenent la música d’avantguarda com a element integrador, tant en horari diürn com nocturn.


Més informació i venda d’entrades