Sant Pere Galligants Experience

CLAPTONE – SANT PERE GALLIGANTS EXPERIENCE

Claptone és el cap de cartell d’aquest exclusiu esdeventiment que tindrem l’honor de celebrar a Sant Pere de Galligants, l’església romànica del s.XII, per a un total de 450 espectadors privilegiats.

El prestigiós i misteriós deejay berlinès que acaba de ser premiat com a millor productor dels últims DJAwards Electrònic Music Awards 2015 – Ibiza ens oferirà una sessió de tres hores del seu últim LP Charmer, preservant sempre l’anonimat amb una màscara daurada veneciana de llarg nas, que també es repartirà entre els assistents.

Obren el cartell les actuacions musicals de:

 • Dr Kimbel
 • Eduexploited d’ EUMES; l’emblemàtic DJ resident de la La Sala Del Cel i actual soci fundador i professor de EUMES escola de musica avançada i so.

L’oferta gastronòmica a càrrec dels HAM SESSION by Don Jamón, tota una institució a casa nostre que com la musical, busca oferir sobretot qualitat, per posar fi a alguns dels tòpics que encara envolten la música electrònica.

Un espectacle, amb un so potent i molt acurat i alguns elements audiovisuals i escenogràfics que sorprendran a tothom, sempre respectant i mostrant al màxim l’interior de l’església i les seves joies patrimonials que ofereix la seu del actual museuarqueològic.

ENTRADES DISPONIBLES a Codetickets

 • BÀSICA : Entrada bàsica al esdeveniment.
  Preu: 29.20€ iva inclòs. ENTRADES ESGOTADES
 • GENERAL : Entrada + accés al bufet lliure d’ibèrics HAM SESSION by Don Jamón al Claustre del monestir.
  Preu: 49.20€ iva inclòs.
 • VIP : Entrada en zona VIP + HAM SESSION PRIVAT (bufet lliure d’ibèrics + patés/foies + formatges + barra lliure de vi DO Empordà, cava, gintònic, cervesa). Un accés privilegiat per una experiència única.
  Preu: 99.20€ iva inclòs

ALLOTJAMENT

 • Pack Hotel Ultonia – Claptone: Tothom que disposi de qualsevol entrada al SANT PERE DE GALLIGANTS , pot disposar, fins a final d’existencies, d’un preu especial al reservar habitació. Preu: A partir de 45.00€ iva inclòs