AVANT MUTEK a Girona

La presentació del prestigiós festival de creativitat digital i música electrònica MUTEK es trasllada per primer cop a la nostra ciutat.

El dissabte 27 de febrer l’Ajuntament de Girona i Burn presenten AVANT MUTEK l’acte inaugural de la 7ª edició del Festival Internacional de creativitat digital MUTEK [ES] a l’Auditori de la Mercè. La presentació és produïda per IR BCN i Electrona, l’ entrada és gratuïta i tindrà lloc de 15h a 20h per al públic general (oberta per premsa a partir de les 14h).

PRESENTACIÓ OFICIAL DEL FESTIVAL + LECTURE AMB MURCOF + PROGRAMA CONCERTS PLAY: LIFE OBSERVING LIFE: ̈ETNA, A PORTRAIT DE MURCOF AMB MANU ROS & LIVE-SET AUDIOVISUAL DE MICROFEEL.

De la mà de l’Ajuntament de Girona, l’única edició europea del Festival Internacional de Creativitat Digital MUTEK, dedicat al desenvolupament i la difusió de la creativitat digital entorn al so, la música i l’art audiovisual originari de Montreal (Quebec – Canadà), es mourà per primera vegada de la ciutat de Barcelona per a presentar-se a Girona amb el suport d’EUMES i l’escola universitària ERAM.

L’esdeveniment AVANT MUTEK es durà a terme a l’Auditori de La Mercè (Pujada de la Mercè, 12) el proper dissabte 27 de febrer de 15h a 20h. Una jornada gratuïta en la qual, a més a més de a la presentació oficial del Festival, es podrà assistir a una LECTURE (xerrada íntima) amb el reconegut artista mexicà MURCOF i gaudir de la programació PLAY del festival que es presenta en exclusiva a Girona amb dos xous: el live-set audiovisual de l’artista Microfeel (AR) i el projecte del mateix MURCOF al costat de l’artista audiovisual català MANU ROS, LIFE OBSERVING LIFE: “Etna, a Portrait”.

Aquest esdeveniment serà el punt de partida de la 7a edició del Festival MUTEK que celebrarà els seu nucli central d’activitat del 2 al 5 de març en diversos espais de Barcelona, presentant a més d’una trentena d’artistes de 10 nacionalitats diferents:

AFLOAT (ES) / ALBA G. CORRAL (ES) / ATOM™ & TOBIAS (DE) / BSN POSSE (ES) / BUGGE WESSELTOFT, HENRIK SCHWARZ & DAN BERGLUND (NO/DE/SE) / CAUTO (ES) / DEADBEAT (CA) / DJ FRA (ES) / FLANGER (DE) / FRANCK VIGROUX & KURT D´HAESELEER (FR) / GERD JANSON (DE) / HENRIK SCHWARZ (DE) / JMII (ES) / KARA-LIS COVERDALE (CA) / POLE & MFO (DE) / REAGENZ (DE/US) / RROSE (US) / SHIGETO (US) / STEFFI (NL) / SUNNY GRAVES (ES) / SUSTAINER (ES) / THE ORB (UK) / THE SUICIDE OF WESTERN CULTURE (ES) / VAGHE STELLE (IT) / VALENTIN STIP (CA) / VILOD – RICARDO VILLALOBOS & MAX LODERBAUER (CL/DE).

Nota de premsa